teismekktudodcsináni!!!

ismertető

AZ ÉVTIZEZRED ÜZLETE MÁR ITT VAN. AKI KIMARAD, AZ LEMARAD! JELENTKEZZ MÁR MA! LÉPJ KI AZ ÖSSZES TÖBBI MLM-BŐL ÉS JELENTKEZZ ÁT HOZZÁNK! MINDEN MÁS MLM RESZKET, MERT TUDJÁK, HOGY KÖZEL A CSŐD! AZ FLP ÉS AZ AMWAY ALAPÍTÓI MÁR NÁLUNK DOLGOZNAK!!!!!!!!!!!!

Jó napot kívánok! Kovács Lajos vagyok! Engedd meg, hogy tegeződjük, mint ahogy ez szokás milliárdosok és milliárdosjelöltek között! Évekkel ezelőtt születtem Alsóforgómorgón, Emelem megyében, mozgássérültek családjában. Tavalyelőtt még semmim sem volt, most viszont már mindenem van, többek között egy fúleksztrás hawaii partszakaszom.

Elsősorban azoknak szeretném ajánlani ezt a csodálatos üzletet, akik szeretnek másoknak segíteni, hogy elérjék a céljaikat! Cserébe nagyon sikeresek és gazdagok lesztek! Sajnos még sokan vannak ma is, akik azt hiszik, hogy az mlm-ben munka nélkül lehet gyorsan meggazdagodni. Ezek gonosz, buta emberek! Azaz őket csak a gyors pénz érdekli, az már nem, hogy másoknak segítsenek és ebből csak kicsit később legyen pénzük, de akkor viszont nagyon sok! Ezért mi mást ajánlunk: kis ideig segítenetek kell nekem, hogy én nagyon gazdag legyek, aztán pedig majd mások fognak nektek segíteni abban, hogy ti is olyan gazdagok legyetek, mint amilyen én lettem. Ezt hívjuk mi önzetlenségnek.

Persze vannak sajnos olyan “üzletek” is, amelyek felhasználva az emberek kíváncsiságát és gyors meggazdagodási vágyát, becsapják a jóhiszemű belépőket. Mi ilyenek vagyunk? Dehogy! Ha ilyenek lennénk, akkor nem írnánk azt, hogy nem vagyunk ilyenek. Kell ennél több garancia?


Kockázat nincs! Nem kell óriási összegeket befektetni. Ha elég sokan vagytok, s mindannyian adtok kisebb összegeket, akkor az nekem teljesen jó, mert a sok kis összeg Nálam összegyűlik, s egy nagy összeg lesz belőle az én kis zsebemben!

Mi egy milllliárdos cég vagyunk, s nem azért nincs saját internet-hozzáférésünk, e-mail címünk, mert nem telik rá a pénz (nekünk semmi lenne akár egymillió postafiók is!), de szerintünk ez nem fontos, ezért egyelőre a balektoborzas@freemail.hu címen vagyunk csak elérhetők.

Telefonszámunk? Volt a múlt hétig, de a villamoson – éppen szervízben volt a saját vadonatúj Ferrárim – ellopták a kártyás mobilomat. Nagyon mérges voltam, mert még volt rajta 87 forint lebeszéletlen összeg, na és a mobil is alig ötéves modell volt!

Ez a grafikon magam sem tudom, hogy mit mutat, de biztató, hogy a zöld nyíl dinamikus növekedést jelez!

Mindenki millliárdos lesz szinte azonnal. Tudtad, hogy az év végéig össze fog omlani a kereskedelem, megszűnik a sarki zölséges, a kedvenc pípsód, az újságos és a közért? Mert minden új modern formában fog működni. Ez a modern új forma a hálózati kereskedelem!!!
Termékeink megfelelnek a zsidó, a muszlim, a sintóista, a klingon és az ateista vallási előírásoknak! Minden termékünkön rajta a pápua-új-guineai International Newton Institute, valamint a novoszibirszki Gagarin Intergalaktikus Egyesület háromszoros organikus-bio-ökológiai tanúsítványa!!!
Összes termékenkünket a CIA fejlesztette ki a NASA számára. Nélkülük Armstrong meghalt volna Holdon!!! De most már üzleti alapon is elkezdődött a forgalmazás.

Termékeink 100 %-osan tisztítják az emberi testet, az állatok testét, a környezetet, valamint a port a könyvespolcokon. MINDEN káros anyag azonnal eltávozik mindenhonnan!
Sőt, meggátlódik a jövőben korlátlan ideig bármilyen anyag bárhol való lerakódása!!!

A termékeinket az USA-ban gyártják titkos helyen, a létesítmények megközelítése szigorúan tilos. Műholdak és kiképzett aranydiplomás pulikutyák vigyáznak ennek betartására!

Más helyen ilyen termékek nem kaphatók, még hasonlók sem! Ami hasonlít, azok silány olcsó vacak hamisítványok és mérgezők!

Nem ért az üzleti élethez, s általában fogalma sincs a vállalkozásról? Nem baj! Mi levesszük válláról az indulás terhét . Csak fizesse be a kezdőcsomagot, s többet ne is tőrödjön semmivel!

Cégünk csodás történeteCégünk hihetetlenül egyedülálló termékei

Reklámok

Milllllliomosjelölt, tapsolj!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: