teismekktudodcsináni!!!

jegyzőkönyv

A ProBioLifeWayNet42 gyűlésének jegyzőkönyve

Műsorvezető: Jó estét kívánok, szervusztok! Remélem, hogy mindenki már befizette a kétezer forintos jelképes részvételi díjat. Ugye? Na azért! Szóval nagyon-nagyon örülök, hogy ma este itt lehetek veletek és tudom, hogy ti is mindnyájan nagyon-nagyon örültök, mert ez egy nagyon-nagyon csodálatos este lesz és tudom, hogy mi mind nagyon-nagyon jól és csodálatosan fogjuk magunkat érezni. Most először is szeretném felhívni a színpadra Bokor Gergelyt, ő az, aki megalapította szervezetünk magyarországi részlegét 1995-ben.

Bokor Gergely: Szevasztok, emberek, nem is tudom elmondani, hogy mennyire boldog vagyok, hogy ma este veletek lehetek. Nemcsak azért vagyok ilyen boldog, mert ma ilyen sok embert látok – s mellékesen én kapom a beszedett részvételi díjak 15 %-át, de ez szóra sem érdemes -, hanem elsősorban azért, mert most itt a nagy lehetőség, hogy megismertesselek benneteket az évezred legfantasztikusabb üzleti ajánlatával, melyhez nem kell sem tőke, sem szakértelem, sőt még csak dolgozni sem kell, elég ha a nap huszonnégy órájában otthon ültök és nem csináltok semmit azon kívül, hogy valamelyik kedves hobbitokkal foglalkoztok. Persze nem mondtam teljesen igazat, mert azért szükség van valamilyen alapfokú matematikai tudásra, hiszen nélküle nem fogjátok tudni összeszámolni azokat a tízezreket, százezreket és milliókat, melyek nemsokára elkezdenek folyni a zsebetekből, azaz bocsánat, akarom mondani, a zsebetekbe. Ugye mindannyian szeretnénk minden évben Hawaiiban nyaralni és az Antarktiszon telelni, persze saját tizenkétszemélyes repülőgépünkkel és atommeghajtású jachtunkkal, emellett meg mindennap libamájat reggelizni kaviárral és pezsgővel, ezen kívül pedig háromévente űrsiklón elsiklani a Föld körül 400 km-es magasságban. Ugye? Ugye? Nem hallom, mondjátok hangosabban! Hát persze, hogy igen! Na de most nézzük, hogy milyen lehetőségetek van minderre, ha folytatjátok eddigi életmódotokat, s alkalmazottként napi nyolc-kilenc vagy kisvállalkozóként akár napi huszonnégy-huszonöt órát dolgoztok le nap mint nap. Megmondom: az esélyetek 0,0000000001 %, ezt én számoltam ki ilyen pontosan, szóval nyugodtan elhihetitek. Ezért mi most elhoztuk nektek a ProBioLifeWayNet42 lehetőséget, mely forradalmasítja az emberiség történetét. De mindezt elmondja most helyettem Király Máté, aki fél évvel ezelőtt még ragasztót szipózva fetrengett a Déli Pályaudvaron, a váróteremben aludt, a kukákból evett félig elrothadt csízburgereket, ma viszont arany Rolex-órát visel és Mercedes 650-essel furikázik a városban – s mindezt annak köszönheti, hogy ő is bekapcsolódott a ProBioLifeWayNet42 hálózatába, ahogy remélem nemsokára ti is meg fogjátok tenni hamarosan ezt a sorsdöntő lépést. Fogadjuk szeretettel Király Mátét!

Király Máté: Helló mindenkinek, nagyon örülök, hogy itt ma veletek lehetek és megoszthatom veletek a siker titkát, melyet én már teljes mértékben a sajátomnak tudhatok. Miről is van itt szó? Nagyon egyszerű, először is be kell fizetnetek évi 13245 forint tagdíjat nekünk, melynek fejében aztán jogotok lesz a termékeinkkel házalni. Majd elő kell fizetnetek egy évi jelképes összegért, 10000 forintért a Mosolygó Milliomos című havonta megjelenő folyóiratunkra, melyben hasznos információk találhatók arról, hogy hogyan házaljatok. Emellett kéthetente meg kell vennetek egy könyvet, hetente pedig egy kazettát, melyek szintén értékes információkat tartalmaznak ugyanarról. Majd havonta ötször szemináriumokra is kell járnotok, ahol szintén jelképes, alkalmankénti kétezer forint fejében ismét hasznos információkat fogtok kapni a házalás legjobb módszereiről. Egyesek szerint ez sok pénz, de hogy is lenne sok, hiszen ez mind csupán nagyszerű befektetés saját jövőtökbe! S mit is kell csinálni, miután befektettétek ezt a sok kis jelképes összeget saját jövőtökbe? Építeni kell saját üzleteteket, mert ez bizony üzlet a javából! Jelenleg három hihetetlenül fantasztikus termékünk van, melyeket árusítanotok kell. Legismertebb termékünk a ScamLiq univerzális mosogatószer, mely 32 és félszeresen koncentrált, s bármire használható az egyszerű edénymosástól, a felmosáson és kocsimosáson keresztül, házi kedvenceink fürdetéséig. Ezt a terméket jelenleg egyliteres üvegekben áruljuk, 9500 forintos áron, de ti mindannyian automatikusan 20 %-os kedvezményt kaptok ebből az árból. Másik nagyszerű termékünk a TurmixMaster nevű univerzális kézi meghajtású háztartási robotgép, melynek fő előnye az, hogy áramot lehet vele megspórolni, ugyanis ez nem egy elektromos készülék, hanem kézi erővel működik, azaz mindenki olyan testreszabott sebességgel tudja működtetni, amilyennel csak akarja, s mindez csupán 38 ezer 500 forintba kerül! S van még egy nagyon jó termékünk, melyet a most nyilvánossá tett, szovjet űrprogrammal foglalkozó KGB-akták alapján fejlesztettünk ki. A termék neve CosmosExtra, ez egy 20-szor 20-szor 20 centiméteres nagyságú kocka, mely csupán 15 kilowattóraméter energiafogyasztással egy perc alatt felmelegít bármilyen nagyságú helyiséget, s emellett mellékhatásként serkenti a szobában ülő személyek hajnövését is. De most átadom a szót a magyar származású amerikai Johny Walkernek, aki el fogja nektek magyarázni, hogy hogyan is történik e csodálatos termékek értékesítése.

Johny Walker: Helló, helló, én itt egyenesen a Ju-Esz-Éj-ből érkeztem csakis azért, hogy ma este itt veletek lehessek és elmondhassam nektek szervezetünk titkát. Hogyan is történik nálunk az eladás? Mindenki elért eredményei alapján részesül a haszonból. Minden új belépőt mi kisdobosnak nevezünk és adunk neki egy sárga színű jelvény-kitűzőt. Minden kisdobos 2 % jutalékot kap eladásai után. Ha azonban sikerül eladnia havonta 250 ezer forintnyi árut, akkor kisdobosból nagydobossá válik, s már teljes 2,5 % jutalékot zsebelhet be. Aki pedig eléri az 500 ezres határt, az segédkörzetvezetői címet kap kék jelvénnyel és 3 % jutalékot. Miután elérte a 750 ezer forintot, már zöld jelvényes körzetvezető lesz 3,5 % jutalékkal. Majd az egymillió forint elérésekor bronzfejedelemmé válik, természetesen bronzjelvénnyel és már 4 % jutalékkal. Másfélmillió után jön az ezüstfejedelmi cím, majd 2 millió után az aranyfejedelmi. S meg sem álltok a 3 milliós forgalomig, amikoris gyémántfejedelemmé váltok, teljes 5,5 %-os jutalékkal. Ezután jön a duplagyémántfejedelemség, a négyzetgyémántfejedelemség, majd pedig a köbgyémántfejedelemség. Majd a segédmilliomosi, a milliomosi, s legfelül a főmilliomosi cím következik. Minden főmilliomos nem egészen 9 %-os jutalékot kap, s ezért cserébe havonta csupán 20 millió forintnyi terméket kell eladnia. Ugye ti is akartok főmilliomosok lenni? Ugye?! Ki az a marha, aki elszalasztana egy ilyen lehetőséget! A termékekkel való házaláson kívül van még egy igen lényeges feladatotok: az, hogy építsétek az üzletet. Hogyan is történik ez? Mindenki szervez maga alá legalább tíz balfácánt, akarom mondani üzlettársat. Ez azért lényeges, mert a magatok alá szervezett üzlettársak jutalékának az 1 %-át megkapjátok, függetlenül attól, hogy ti csináltok-e egyáltalán valamit. Így ha sikerül beszervezni magatok alá 1386 üzlettársat, akkor havi jövedelmetek meg fogja haladni a bruttó 19 millió forintot, s mindezt az összeget gyakorlatilag mindenféle munkavégzés nélkül fogjátok kapni, hiszen helyettetek az 1386 üzlettárs fog házalni. Gondoljatok bele, hogy milyen sok dologra telne egy ilyen munkamentes havi bruttó 19 milliós jövedelemből! Na ugye most már látjátok, hogy érdemes volt ma este ide eljönni! Köszönöm a figyelmet!

Műsorvezető: S most búcsúzunk, a kijáratnál megvásárolhatjátok az első házalási szakkönyvet 3500 forintos jelképes bevezető áron. Remélem senki nem szalasztja el a nagy lehetőséget, s mindenki közületek azonnal csatlakozik hálózatunkhoz. Ha mégse, akkor a jövő héten majd újra meghívunk benneteket egy másik helyre, ahol pont ugyanezt a szöveget fogjuk előadni. Sziasztok, jó éjszakát!

Reklámok

Milllllliomosjelölt, tapsolj!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: