teismekktudodcsináni!!!

termékeink

A mai modern homo sapiens szervezete nagyon sok káros hatásnak van kitéve, melyeket egyedül képtelen leküzdeni, ezért az étrendkiegészítőknek egyre nagyobb a szerepük. Nem túlzás azt állítani, hogy étrendkiegészítők nélkül meghalnánk. De persze nem minden étrendkiegészítő hasznos! Kizárólag a ProBioLifeWayNet42 étrendkiegészítői felelnek meg minden követelménynek. Más cégektől nem érdemes hasonló terméket venni, mert károsak, magas a nikkeltartalmuk, valamint büdösek.

Extra Hyper Life Elixir Vitaminsűrítmény, mely nem csak A, B, C, D, E és K vitamint tartalmaz, hanem C14 és Z vitamint is. A Z vitamint cégünk szabadalmaztatta 2006-ban, nélküle az emberi élet képtelenség. Ez a vitamin magyar találmány, Dr. Okosfi Ágoston balatonfogasi vegyészmérnök-professzor fedezte fel 2005-ben.

Más cégekkel ellentétben, mi a Z-vitamint vegyszermentesen állítjuk elő a jávai papagálygumó (Uzemanagonia bensincutis) gyömölcséből, ami kizárólag Jáva szigetén nő. A papagálygumó-gyümölcsöket holisztikusan beidomított szűz pandákkal szedetjük le, így meggátolva, hogy az emberi lehelet kárt tegyen bennük.

Most Önhöz is eljuthat a méltán világhírű High Mole nevű termékünk, ami nem más, mint extrudált vakondürülék, amiből napi egy darabkát nyelv alá helyezve kell elszopogatni. Az értékes vakondürülék hatásait évezredek óta ismerik a Húsvét-szigeteki őslakosok.

Más cégekkel ellentétben mi kizárólag az ausztrál vakondok ürülékét használjuk. Tasmániában saját vakondürülék-farmmal rendelkezünk. A vakondokat kizárólag biotermékkel etetjük és naponta simogatjuk őket barokk zene hallgatása közben.

Miben rejlik a vakondürülék titka? Csak a XX. sz. végén derült ki, hogy a vakondürülék szervesen kötött bruteinsavat tartalmaz. A bruteinsav a méregtelenítés világbajnoka, összegyűjti a méreganyagokat és eltávolítja őket a szervezetből. A méregtelenítés folyamatában nagyon fontos a Z-vitamin. A Z-vitamin a bruteinsavval kombinálva valóságos fekete lyukként működik, mely visszavonhatatlanul magához vonz minden mérget.

Megfázás ellen javasoljuk a mezei hódprém kispárna termékünket. Állatvédő politikánk miatt nem ölünk hódokat, kizárólag végelnyegülésben elhunyt hódok prémjét használjuk. A hódprémet vegyszermentesen tisztítjuk kristálytiszta tibeti tavakban, majd holdtöltekor impregnáljuk őket. A hódprém-kispárna félvezetői adottságokkal rendelkezik, ami azonban nem jelenti azt, hogy félne elvezetni a rossz biomagnetikus hatásokat, melyek a globális melegedés miatt egyre inkább sűrűsödnek, sőt pont ellenkezőleg: elvezet minden alfa-, béta-, gamma- és deltahatást olyan messzire, ahol még a madár sem jár!

Zuglói pitypanggyökér. A pitypangot mindannyian jól ismerjük, azonban kevesen tudják, hogy Zuglóban egy különleges változata létezjk, mely segíti a vas felszívódását a mellékvesében, ezáltal növelve szervezetünk ellenállóképességét.

Mindannyian tudjuk, hogy a tejfölös rakott krumpli rendszeres fogyasztása jó hatással van szervezetünk általános állapotára! Azonban nagyon kevesen vannak, akiknek idejük van minden héten a javasolt heti három alkalommal tejfölös rakott krumplit fogyasztani. Rohanás reggel, délben, este, éjszaka, közben bekapunk valami mirelit szart, s nincs időnk tejfölös rakott krumplira. Ezért mi megalkottunk egy forradalmian új terméket, a Tejfölös Rakott Krumpli Universal koncentrátumot, melyből elég naponta egy leveseskanál, s élvezhetjük a tejfölös rakott krumpli minden kedvező hatásátt. Jelenleg biosárgarépa és biomarakuja ízesítéssel kapható.

Quadrillion Green Bio Power. Ez egy univerzális termék. Mindenre jó. Nem áruljuk el mi van benne, mert titkos. A lényeg, hogy rendeld meg! S rendelj havonta még egyet!

ScamLiq univerzális mosogatószer, mely 32 és félszeresen koncentrált, s bármire használható az egyszerű edénymosástól, a felmosáson és kocsimosáson keresztül, házi kedvenceink fürdetéséig. Egy mikroliterrel fel lehet mosni a Buckingham-palota összes padlóját. Ezt a terméket jelenleg egyliteres üvegekben áruljuk, 9500 forintos áron.

TurmixMaster – univerzális kézi meghajtású háztartási robotgép, melynek fő előnye az, hogy áramot lehet vele megspórolni, ugyanis ez nem egy elektromos készülék, hanem kézi erővel működik, azaz mindenki olyan testreszabott sebességgel tudja működtetni, amilyennel csak akarja! Csupán 38 ezer 500 forintba kerül!

CosmosExtra, a szobabarát. Ez egy 20-szor 20-szor 20 centiméteres nagyságú kocka, mely csupán 15 kilowattóraméter energiafogyasztással egy perc alatt felmelegít bármilyen nagyságú helyiséget, s emellett mellékhatásként serkenti a szobában ülő személyek hajnövését is.

Üzleti tervünk

Reklámok

Milllllliomosjelölt, tapsolj!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: