teismekktudodcsináni!!!

visszajelzések

Nekünk nem hisz???

Hallgassa meg sikeres tagjaink véleményét!

Dr. Pénzes Ákos, 48 éves, bankigazgató, Budapest XII. ker.
Amikor először hallottam erről a lehetőségről, nagyot röhögtem, de aztán beleolvastam a dupla díszdoktoros üzleti tervbe, s elszégyelltem magamat. Megdöbbentett, hogy eddig beértem évi 150 millió bruttóval + 200 millió bónusszal eddigi munkahelyemen. Azonnal kiléptem a banktól. Most aloe- és noni-italokat adok el, s megtaláltam a számításomat. Mert egész más a jogdíjszerű passzív jövedelem, mint a munkabér-rabszolgaság!

özv. Angró Gézáné Piroska, 58 éves, ruhakereskedő, Budapest VII. ker.
Amióta meghalt a férjem, nem tudom, hogy mit kezdjek magammal. Kapóra jött ez az üzleti lehetőség. Ugyan nem veszek soha semmit és senkit nem szerveztem még be, de az összes létező szemináriumra, tanfolyamra, gyűlésre eljárok. Izgalommal tölt el a sok szép öltönyös ember a színpadon, amint oly szexisen gesztikulálnak és üvöltenek. Talán egy nap valamelyikük engem is észrevesz!

Max Val, 45 éves, teszkós polcrendező, Balatongettófalva
Már évek óta bántom a szegény tisztességes mlm-terjesztőket, mindenféle vicceseket írok e derék termékterjesztőkről, sőt még a csodálatos cégeiket sem átallom kritizálni. A múlt hónapban azonban, mikor éppen Utah-Arizona társasutazáson vettem részt, Utah és Arizona határvidékén egy furcsa építményszerű valamire lettem figyelmes, melyet minden irányból búvárruhás és űrszkafanderes CIA-csapatok és ENSZ-békefenntartók őriztek. Meg is kérdeztem egyik utastársamat, hogy “mi ez, valami titkos UFO-bázis vagy mi a szar?”, mire az utastársam segítőkész mosollyal válaszolt: “ez itt egy mlm-rendszerben működő cég aloe-ültetvénye, mely felett nem repühet el semmi és senki, sőt a levegőt is kiszívták a területről, nehogy a levegő nitrogéntartalma károsan befolyásolja a növények termesztését”. Mikor ezt meghallottam, megfordult alattam a világ, beláttam addigi hibáimat. Amint visszaértem Magyarországra, felrobbantottam kettő darab szemét üzlethelyiségemet, majd beálltam minden létező mlm-be ügynöknek, de vezeklésként nem teszek árrést a termékekre, mert így szeretném emberiségellenes bűneimet legalább csökkenteni egy picit.

Szálkásné Buták Gizella, 24 éves, kismama, Budapest XIX. ker.
Kisgyermekeimmel egész nap otthon vagyok. Így nagy kikapcsolódást jelent, amikor elmehetek egy-egy szemináriumra vagy motivációs gyűlésre. Tavaly az egyik hónapban a szokásos havi mínusz 35 ezres tiszta jövedelmem havi mínusz 8 ezerre ugrott, ezért kaptam egy kis aranyozott vakond-jelvényt, s én is kiállhattam a színpadra, mint a hónap legsikeresebb független termékterjesztőinek egyike. Leírhatatlan érzés volt ott állni és élvezni a tapsot!

Bumburnyák Hektor, 29 éves, munkanélküli, Budapest VIII. ker.
A szomszéd hozott egy pohár csodaitalt. Azt hittem, hogy szeszes ital, így megittam. Mikor kiderült, hogy nem szeszes, alapos verést adtam a szomszédnak. De aztán a szer hatni kezdett, másnap reggel új emberként ébredtem. Első dolgom volt, hogy bementem bocsánatot kérni a szomszédtól, majd dupla kezdőcsomagot rendeltem tőle.

Bunkó Barnabás, 59 éves, mezőgazdasági gazdálkodó, Büdösparasztfalva, Bereg-Moson-Torontál megye
Tavaly súlyos talprákot diagnosztizáltak nálam, mely néhány hónap leforgása alatt áttevődött a fülemre. A fülrák az orvostudomány megoldatlan rejtélye: 101 %-ban halálos kimenetelű. Éppen a teraszon ülve végrendeletemet diktáltam, amikor a felső szomszédtól a fejemre esett egy darab 350 mg-os extrudált csodadrazsé. Már káromkodni készültem, amikor hirtelen pezsgést hallottam: hónapok óta először éreztem, hogy normálisan mozog a fülem. Másnap az orvos megállapította, hogy fülrákomnak semmi nyoma, sőt kiderült: visszanőtt az évekkel azelőtt kivett bal vesém. Kezelőorvosom azóta felakasztotta magát, mert képtelen volt együtt élni azzal a gondolattal, hogy egy félórás tanfolyamot végighallgatott független termékterjesztő többet tud az emberi testről, mint ő.

Prosztó Eleonóra Emese, 33 éves, okleveles örökmozgó, Budapest
Én nem értem a sok irígy embert, akik nem akarnak azonnal csatlakozni és percek alak milliomossá válni! Szerintem mind a konkurrenciának dolgoznak titokban és ezért pocskondiáznak minket, akik mókuskerék-rabiga helyett bízunk magunkban és próbálunk tenni is valamit jövőnk érdekében!

Heming Ernesztina, 24 éves, autodidakta műköröm-szakértő, Solymár
Tegnap megnéztem egy kritikus oldalt. Majdnem elájultam! Na és az ahogy pocskondiázzák az aktatáskás-öltönyös ugráló üzletembert egyenesen gyomorforgató, majd egész este sírtam. Azért mindennek van határa!

Buda Jenő, 29 éves, gyep- és motivációs mester, Budajenő
Élj teljesebb ProBioLifeWayNet42-életet, légy igazabb ProBioLifeWayNet42-ember!

Reklámok

Hozzászólások: "visszajelzések" (2)

  1. Milliomos Vagyok szerint:

    Csak érdeklődni szeretnék, hogy hol vehetem át az első milliómat.

Milllllliomosjelölt, tapsolj!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: